Nötmjöl

Nötmjöl är precis vad det låter som – mjöl tillverkat av nötter. Det finns många olika nötsorter som kan användas för att göra nötmjöl som mandlar, valnötter, hasselnötter och cashewnötter. Du kan använda det som en ersättning för vanligt mjöl i bakning för att göra dina favoritrecept glutenfria. Behöver du byta ut panko som panering till kyckling eller fisk? Prova nötmjöl, det ger en krispig yta och en riktigt god smak. Inspireras av Rawfoodshops utbud av nötmjöler, kanske du hittar en ny favorit?
Visar 1-26 av 26 artiklar
Mandelmjöl RAW EKO 1kg 5st paket
50%
Kort datum
Save The Food
Bäst före: 2024-08-31
SEK 875 SEK 1750
Kokosmjöl RAW EKO 1kg 5st paket
50%
Kort datum
Save The Food
Bäst före: 2024-12-09
SEK 345 SEK 690
Kokosmjöl RAW EKO 1kg
40%
Kort datum
Save The Food
Bäst före: 2024-12-09
SEK 83 SEK 138
KÖP NU
Mandelmjöl RAW EKO 1kg
40%
Kort datum
Save The Food
Bäst före: 2024-08-31
SEK 210 SEK 350
KÖP NU
Kokosmjöl Premium RAW EKO 1kg
30%
Kort datum
Rawfoodshop
Bäst före:
SEK 97 SEK 138
KÖP NU
Mandelmjöl Premium RAW EKO 1kg
30%
Kort datum
Rawfoodshop
Bäst före:
SEK 245 SEK 350
KÖP NU
Mandelmjöl Premium RAW EKO 5kg
30%
Kort datum
Rawfoodshop
Bäst före:
SEK 1172 SEK 1674
KÖP NU
Kokosmjöl Premium RAW EKO 500g
30%
Kort datum
Rawfoodshop
Bäst före:
SEK 48 SEK 69
KÖP NU
Kastanjemjöl EKO 500g
30%
Kort datum
Rawfoodshop
Bäst före:
SEK 130 SEK 186
KÖP NU
Kokosmjölk Pulver EKO 100g
31%
Kort datum
Rawfoodshop
Bäst före:
SEK 41 SEK 59
KÖP NU
Kokosmjölk Pulver EKO 500g
30%
Kort datum
Rawfoodshop
Bäst före:
SEK 137 SEK 196
KÖP NU
Hasselnötsmjöl Rostat EKO 500g
30%
Kort datum
Rawfoodshop
Bäst före:
SEK 136 SEK 194
KÖP NU
Mandelmjöl Premium RAW EKO 500g
30%
Kort datum
Rawfoodshop
Bäst före:
SEK 134 SEK 192
KÖP NU
Mandelmjöl Premium RAW 500g
40%
Kort datum
Rawfoodshop
Bäst före:
SEK 90 SEK 150
KÖP NU
Mandelmjöl Premium RAW 1 kg
40%
Kort datum
Rawfoodshop
Bäst före:
SEK 162 SEK 270
KÖP NU
Mandelmjöl RAW 1 kg 5st paket
60%
Kort datum
Save The Food
Bäst före:
SEK 524 SEK 1310
Jordmandelmjöl EKO 1kg 5st paket
50%
Kort datum
Save The Food
Bäst före: 2024-02-22
SEK 780 SEK 1560
Cashewmjöl EKO RAW 1kg
40%
Kort datum
Save The Food
Bäst före:
SEK 197 SEK 328
Hasselnötsmjöl Rostat EKO 1kg
40%
Kort datum
Save The Food
Bäst före:
SEK 214 SEK 356
Jordmandelmjöl EKO 1kg
40%
Kort datum
Save The Food
Bäst före: 2024-02-22
SEK 187 SEK 312
Mandelmjöl RAW 1 kg
50%
Kort datum
Save The Food
Bäst före:
SEK 131 SEK 262
Jordmandelmjöl EKO 250g
30%
Kort datum
Rawfoodshop
Bäst före:
SEK 73 SEK 104
Mandelmjöl Premium RAW 5 kg
40%
Kort datum
Rawfoodshop
Bäst före:
SEK 737 SEK 1228
Jordmandelmjöl EKO 1kg
30%
Kort datum
Rawfoodshop
Bäst före:
SEK 218 SEK 312
Jordmandelmjöl EKO 5kg
30%
Kort datum
Rawfoodshop
Bäst före:
SEK 648 SEK 925
Kokosmjöl Premium Raw EKO 5kg
30%
Kort datum
Rawfoodshop
Bäst före:
SEK 232 SEK 332

Letar du efter glutenfria alternativ? Prova nötmjöl

Nötmjöl är en mångsidig ingrediens som används i bakning och matlagning. Det är gjort av finmalda nötter och har blivit allt populärare i köket på senare år. En av de största fördelarna med nötmjöl är att det är naturligt glutenfritt. Varför inte laga glutenfria pannkakor och våfflor genom att ersätta det vanliga vetemjölet med mandelmjöl eller valnötsmjöl? Det ger en rik, nötig smak och en saftig konsistens. Du kan även tillsätta nötmjöl i dina desserter för en extra dimension av smak och textur. Exempelvis kan du göra en nötkaka med valnötsmjöl eller mandelmjölk, eller använda nötmjöl i smulpajer. Nötmjöl innehåller även protein och hälsosamma fetter och ger en nötig smak som kan förhöja smaken på dina recept.

Nötmjöl - när du vill förhöja både smak och textur

Nötmjöl ger en unik textur till bakverk och maträtter. Det kan göra dina bakverk saftigare och ge dem en trevlig nötig smak. Beroende på vilken typ av nötter som används kan nötmjöl ge olika smaknyanser till dina rätter. Mandelmjöl ger en mild mandelsmak, medan valnötsmjöl ger en rik och nötig smak. För att använda nötmjöl i dina recept, kan du enkelt byta ut en del av det vanliga mjölet mot nötmjöl. Det är viktigt att notera att nötmjöl har en annorlunda konsistens än vanligt mjöl, så du kan behöva justera mängden vätska i ditt recept.

Med nötmjöl får du en mångsidig ingrediens som kan vara ett utmärkt tillskott till din matlagning och bakning. Oavsett om du följer en glutenfri kost eller bara vill experimentera med nya smaker och texturer, kan nötmjöl vara ett spännande tillskott till ditt kök. Prova det i dina favoritrecept och utforska olika smaknyanser som nötmjöler kan ge till dina rätter.

Logga in
Har du kommit rätt?